V.O.F. SPHINX HELDEN

V.O.F. SPHINX HELDEN Steakhouse - Pizzeria - Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 499 beoordelingen
4 jun 2020 om 10:41 Prima
31 mei 2020 om 20:22 Het eten was er veel eerder dan we hadden verwacht: prima. Maar het was allemaal wat slap en nat. Jammer want we eten graag bij Sphinx. We zitten er maar uit om weer lekker te komen eten...
30 mei 2020 om 19:19 Was top!
29 mei 2020 om 19:34 In de bevestigingsmail stond 49 minuten. Binnen 15 minuten stonden ze al voor de deur. Flinke maaltijd en erg vers! De frites was knapperig en lekker gekruid!
21 mei 2020 om 21:06 Hadden de verkeerde pizza bezorgd en na het bellen kreeg ik een nieuwe maar die was al helemaal slap en soppig.
17 mei 2020 om 20:03 Ik bestelde biefstuk medium maar het was meer doorbakken en taai, niet zo lekker dus.. Bezorging duurde een uur, terwijl ik zsm had ingevuld. Normaal als ik zsm invul, is het er al veel eerder.
16 mei 2020 om 18:26 Goed Kapsalon
14 mei 2020 om 20:12 Ik had een extra broodje besteld maar nooit gekregen
10 mei 2020 om 20:29 Het bezorgde was nog goed warm top.
10 mei 2020 om 16:13 Allereerst wil ik Miranda PEETERS bedankt voor haar wekelijkse uitgebreide review van V.O.F Sphinx Helden. Dan het eten; was matig om eerlijk te zijn. Niet slecht niet geweldig. op tijd geleverd. Het ga je goed Miranda, denk aan je kilootjes. Grt